Vervolg stappen

Vervolg stappen

Beste geïnteresseerde,

Graag willen wij u middels dit bericht op de hoogte brengen van de uitkomsten van de enquête inzake de mogelijke ontwikkeling van appartementen in Borne, gelegen in de Bornsche Maten. Afgelopen vrijdag zijn de uitkomsten van de enquête geanalyseerd, om te bekijken hoe wij optimaal tegemoet kunnen komen aan uw wensen met betrekking tot een nieuw te bouwen, kleinschalig appartementencomplex in Borne. Ons doel is om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw woonwensen, daarom nogmaals dank voor uw input via de enquête!

Uit de resultaten is duidelijk naar voren gekomen dat de overgrote meerderheid belangstelling heeft voor een appartement met een royaal woonoppervlakte (100 m2 en ruim daarboven) en dat de meesten van u een balkon van 15 m2 als ideaal heeft. Naast de antwoorden op de vragen, heeft u opmerkingen kunnen plaatsen om ons te helpen bij de ontwikkeling. Ook daaruit zijn goede suggesties naar voren gekomen, zoals het realiseren van overdekte parkeerplaatsen, het plaatsen van laadpunten t.b.v. elektrische auto's en meer. Graag nemen wij deze tips mee in onze overwegingen, zodat wij zo volledig mogelijk in uw behoefte kunnen voorzien. Naar aanleiding van de enquête en het verdere uitwerking van de planopzet en vrij op naam prijzen, willen wij u via deze weg vragen om een vervolg te geven aan de eerder ingevulde enquête.

Als de ontwikkeling doorgaat, zullen de appartementen vanzelfsprekend worden gerealiseerd zonder gasaansluiting. Dit betekent dat  uw appartement verwarmd wordt middels een warmtepomp, dat de appartementen  worden voorzien van vloerverwarming en dat ten behoeve van energieopwekking gedeeltelijk gebruik gemaakt zal worden van zonnepanelen. Gasloos bouwen is toekomstgericht, duurzaam en erg gunstig en comfortabel voor toekomstige eigenaren, echter dit is nog relatief nieuw en daarmee ook een meer kostbare manier van bouwen, ten opzichte van gebruik van de traditionele gasgestookte CV-ketel.

Concreet willen wij u vragen, inachtnemende dat de appartementen zoveel als mogelijk op basis van uw wensen worden ontworpen en dat er hedendaags gebouwd wordt, om uw voorkeur voor één of meerdere appartementstype(n) aan te geven.

De appartementen beschikken over één of twee eigen parkeerplaatsen, waarvan één overdekt zal worden. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime algemene buiten fietsenberging, een privé binnen berging, een ruim balkon of privé tuin en een net afgewerkte badkamer en toiletruimte. Het aangegeven woonoppervlakte betreft het gebruiksoppervlakte exclusief balkon of tuin, berging en fietsenstalling.

Uiteraard zal er een meer- en minderwerk lijst ter beschikking komen om eventuele aanvullende wensen mogelijk te maken.

Bovenstaande informatie is nog onder voorbehoud van het verkrijgen goedkeuring van de gemeente Borne en de Welstandscommissie.

Uit volgende type appartementen kunt u één of meerdere keuze(s) maken. Uw keuze kunt u doorgeven per e-mail naar info@nieuwwonentwente.nl voor aanvullende vragen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer: 085-273 23 77

De verkopend makelaars namens Nieuw Wonen Twente zijn; Jet Boonstra, Maarten Tuiten en Bob Sanders.  

Appartement typen

Type I:
- Woonoppervlakte: circa 80-85 m²
- Privé tuin: circa 30 m²
- Indicatieve vrij-op-naamprijs: tussen de €250.000 en €260.000

Type II:
- Woonoppervlakte: circa 95-100 m2
- Balkon: circa 15 m2 (appartementen gelegen op de verdiepingen)

- Privé tuin: circa 45 m² (appartementen gelegen op de begane grondvloer)
- Indicatieve vrij-op-naamprijs: tussen de €300.000 en €315.000

Type III:
- Woonoppervlakte: circa 120-125 m²
- Balkon: circa 15 m²
- Indicatieve vrij-op-naamprijs: tussen de €385.000 en €400.000

Type IV:
- Woonoppervlakte: circa 140-145 m²
- Balkon: circa 20 m²
- Indicatieve vrij-op-naamprijs: tussen de €445.000 en €460.000