Nieuwsbrief 11 april

Nieuwsbrief 11 april

Het gebouw omvat in totaal 15 luxe appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. De appartementen zullen een gebruiksoppervlakte hebben van ca. 80m² tot ca. 106m².

Woonwensen 

In de planontwikkeling hebben wij zoveel mogelijk getracht rekening te houden met uw woonwensen. Uit het woonwensenonderzoek kwam onder andere naar voren dat u graag ziet dat u uw auto overdekt kunt parkeren en dat de appartementen zijn voorzien van een grote buitenruimte. Deze zaken hebben wij meegenomen in de ontwikkeling van het complex. Zo wordt er naast het gebouw een prachtige overdekte parkeerstalling voor auto’s gerealiseerd.

 
Op de begane grond heeft u straks een eigen ruime tuin waar u lekker kunt genieten. Op de andere verdiepingen krijgt u hiervoor een balkon van maar liefst 15m². Altijd voldoende ruimte dus om gezellig een wijntje te drinken of te BBQ-en met vrienden of uw nieuwe buren!

Energiezuinig en gasloos 

Bij deze appartementen zullen de maandelijkse energielasten erg laag zijn. Het gebouw wordt volgens de huidige maatstaven gasloos en energiezuinig gebouwd en elk appartement krijgt een eigen warmtepomp en zonnepanelen voor het opwekken van energie.


Start verkoop

De start van de verkoop en de start van de bouw komen steeds dichterbij. Medio mei 2019 wordt de start verkoop van de 15 appartementen, project Oost Esch verwacht.

In de volgende nieuwsbrief maken we meer bekend over de start verkoop, de plattegronden van de appartementen en kunnen we ook een indicatie geven van de verkoopprijzen. Houd de website de komende tijd in de gaten en vergeet vooral niet onze facebookpagina ‘Appartementen Oost Esch’ te liken!

TIP!! Schrijf u in bij de gemeente Borne

Wilt u zich tijdens de verkoop in mei inschrijven op een bouwnummer? Dan maakt u meer kans als u ingeschreven staat bij de gemeente Borne als woningzoekende voor een nieuwbouwwoning. De optielijsten worden namelijk door de gemeente opgesteld en deze wordt vervolgens getoetst aan de inschrijflijst van de gemeente.

 

Mocht u na het lezen van deze nieuwsbrief graag in contact komen met ons, dan kan dit via één van de makelaars van Nieuw Wonen Twente.

Copyright @ Dronekiekjes